Partaj – Kanal 5 Play

Christine Meltzer och Johan i Partaj i Kanal 5 Play

Partaj, humorserie från 2014 i Kanal 5 Play. 10 delar.

I Partaj sätter Christine Meltzer, Johan Petersson och deras gäng fingret på trenderna, makthavarna och kändisarna. Tillsammans med en känd svensk gäst bjuds på sketcher och studioupptåg som tar grepp om veckans stora snackisar och omtalade personer.

Jarmo har dräpt några älgar med händerna, Gunilla har putsat garnityret och Isaksson funderat tillräckligt över livet, så nu får det räcka med ledighet och de gör sig redo för en ny säsong med Partaj. Varje vecka får de sällskap av en modig kändis som i egen hög person vågar möta Partajs alla karaktärer. Den här säsongen medverkar exempelvis Felix Herngren, Anna Brolin, Tommy Nilsson, Markoolio och Maria Lundqvist.

Christine Meltzer och Johan Petersson är tillbaka med en ny fräsch säsong av det prisbelönta och rykande aktuella humorprogrammet Partaj. Där får vi se deras egna sanningar om kändisarna det pratas om, tv-programmen det tittas på och politikerna som kämpar med supervalåret. Vi kommer få lära känna Ernst Kirshsteiger, prinsessan Leonore och Kristian Luuks instagramfilter lite närmare. Och kanske även en och annan skånsk fotbollsspelare.

Partajs ensemble är fylld av Sveriges bästa komiker och imitatörer. Till sin hjälp har de varje vecka en särskilt inbjuden känd svensk gäst som är modig nog att kasta sig in i Partaj. I det första programmet är det komikern, regissören och 6-barnsfadern Felix Herngren som är gäst. I avsnitt två är programledaren Anna Brolin gäst, i avsnitt 3 artisten Tommy Nilsson och senare under säsongen kommer till exempel Marko Lehtosalo och skådespelerskan Maria Lundqvist.

I ensemblen ser vi förutom Christine och Johan några av sveriges absolut främsta komiker och skådespelare, bl a Eva Röse, Ola Forssmed, Joanna Eriksson, Christian Åkesson, Jakob Setterberg, Ellen Bergström, Pelle Arhio, Anastasios ”Stasse” Soulis, Jörgen Lötgård, Erik Johansson m.fl.

Zlatan och Isaksson, Jarmo, Leif GW och Gunilla är några av favoriterna som återkommer, men nya kändisar som vill ha lite mer tid i rampljuset väntar ivrigt i kulisserna.

Foto: Martin Petersson/Kanal 5

Se Partaj

Partaj