Partaj – Kanal 5 Play

Eva Röse, Johan Petersson och Rachel Molin i humorserien Partaj i Kanal 5 Play

Partaj, humorserie från 2015. 12 avsnitt i Kanal 5 Play.

Nu är en ny fräsch säsong av det prisbelönta och rykande aktuella humorprogrammet Partaj tillbaka. Med några av Sveriges allra främsta skådespelare och komiker i ensemblen får vi se deras sanningar om kändisarna det pratas om, tv-programmen det tittas på och hur det går för regeringen med en decemberöverenskommelse innanför västen. Naturligtvis tittar Partaj närmare på de nya toppnamnen i svensk politik och vi får veta vem AKB – Anna Kinberg Batra egentligen är.

Zlatan gör sig redo för ett liv efter fotbollen och har köpt en kyrka i Stockholm åt familjen att bo i. Vi följer honom i hans nya liv där det ska letas dagis, parkeringsplatser och nya stamhak. Persbrandt får ett gig som dramalärare och Lill-Babs och & Berghagen testar ungdomsgrejer. Vi får se den spännande svenska versionen av Orange is the new black – Hinseberg. Dessutom Carola, Leif GW och en titt på det danska filmundrets källa – den danska filmfolkhögskolan. Vi får också höra nya hits från Olle Jönsson och kloka visdomsord och etikettsregler från Magdalena Ribbing.

I Partajs ensemble hittar vi begåvade imitatörer och skådespelare. I spetsen ser vi Mr Partaj själv, Johan Petersson. Vi ser även skådespelerskan imitatörsgeniet Rachel Mohlin som gör comeback i programmet och skådespelerskan och komediennen Eva Röse. Dessutom de välkända Partajprofilerna Christian Åkesson vars tolkning av målvakten Andreas Isaksson redan är en klassiker, Joanna Eriksson som gjort bl a prinsessan Madeleine i Partaj och numera även syns som ICA-Cindy i tv-reklamen och Pelle Arhio som bl a känns igen på sin högst personliga och aggressivarroganta version av Chris O´Neill.

Till sin hjälp har de varje vecka en särskilt inbjuden känd svensk gäst som är modig nog att kasta sig in i Partaj och leda programmet under en kväll. I första avsnittet (8/3) är det komikern Johan Glans som gästar, i avsnitt 2 (15/3) Henrik Schyffert sedan under säsongen är det bl.a. Jenny Strömstedt, Caroline Winberg, Kalle Moraeus och Victoria Silvstedt.

I ensemblen ser vi bl a Johan Petersson, Rachel Molin, Eva Röse, Ola Forssmed, Joanna Eriksson, Christian Åkesson, Jakob Setterberg, Anna Carlsson, Anna Gunnarsson, Pelle Arhio, Johan Rödin, Jörgen Lötgård, Fredrik Hallgren m.fl.

Foto: Mattias Bardå/Kanal 5

Se Partaj

Partaj