OM OSS

Projektet Webb-TV.nu har som syfte att skapa ordning i det omfattande, svenska tv-material som finns tillgängligt gratis på nätet. Här kan du vara oberoende av en tv-tablå och själv välja vad och när du vill se på tv.

Nedan hittar du de vanligast frågorna som vi får:

* Observera att frågor gällande problem med uppspelning, avslut av abonnemang samt programfrågor måste ställas direkt till kanalerna. Vi har INGA egna program hos oss och länkar alltid vidare.


» Här hittar du kontaktvägar till kanalerna.


Har du andra frågor än de vi nämner ovan* är du mycket välkommen att kontakta oss på info@webb-tv.nu

Vi svarar så snart vi kan på vardagar kl 10.00-16.00.

/ Redaktionen


VANLIGA FRÅGOR

Kostar tjänsten något?

Nej, alla gratisprogram går att se fritt. Tjänsten finansieras av den reklam som visas på sidan.

 

Måste jag registrera mig?

Nej, Webb-TV.nu kräver ingen registrering. Däremot kan de kanaler vi listar kräva registrering och inloggning.

 

Jag vill säga upp mitt playabonnemang. Hur gör jag?

Då vi är helt fristående från kanalerna och inte har några abonnemang måste du kontakta den playtjänst du tecknat dig för. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Det program jag vill se har utgått. Kan ni visa det igen?

Då vi inte har några egna program eller produktioner är det bäst att du kontaktar kanalerna direkt vid den typen av frågor. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Uppspelningen av programmet fungerar inte.

All uppspelning sker av rättighetsskäl på kanalernas respektive playtjänst. På denna sida har vi samlat länkar till kanalernas kundsupport.

 

Kan jag se programmen från utlandet?

Ja och nej. Om programmen får visas i utlandet beror på vilka rättigheter som är kopplade till varje enskilt program. SVT Play erbjuder utlandsfiltrering på denna sida. Innehållet på TV4 Play kan från och med juni 2019 ses inom hela Europa av de som är folkbokförda i Sverige. Pluto TV | Viafree (TV3, TV6, TV8 samt TV10), discovery+ (Kanal 5 och Kanal 9) samt UR Play har f.n. ingen uppmärkning av det som går att se i utlandet. Läs mer om att streama svensk TV utomlands här.

 


ÖVRIGA FRÅGOR

Välkommen att kontakta oss!

Har du några frågor? Sänd oss ett mail på info@webb-tv.nu. Vi svarar så snart vi kan på vardagar kl 10.00-16.00.

* Observera att frågor gällande problem med uppspelning, avslut av abonnemang samt programfrågor måste ställas direkt till kanalerna. Vi har INGA egna program hos oss och länkar alltid vidare.

» Här hittar du kontaktvägar till kanalerna.


Comments are closed.