OM OSS

Projektet Webb-TV.nu har som syfte att skapa ordning i det omfattande, svenska tv-material som finns tillgängligt gratis på nätet. Här kan du vara oberoende av en tv-tablå och själv välja vad och när du vill se på tv.

Har du några frågor eller vill komma med ett förslag är du välkommen att kontakta oss.

/ Redaktionen


VANLIGA FRÅGOR

Kostar tjänsten något?

Nej, alla program går att se gratis. Tjänsten finansieras av den reklam som visas på sidan.

 

Måste jag registrera mig?

Nej, tjänsten kräver ingen registrering.

 

Jag vill säga upp mitt playabonnemang. Hur gör jag?

Då vi är helt fristående från kanalerna och inte har några abonnemang måste du kontakta den playtjänst du tecknat dig för. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Det program jag vill se har utgått. Kan ni visa det igen?

Då vi inte har några egna program eller produktioner är det bäst att du kontaktar kanalerna direkt vid den typen av frågor. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Uppspelningen av programmet fungerar inte.

All uppspelning sker av rättighetsskäl på kanalernas respektive playtjänst. På denna sida har vi samlat länkar till kanalernas kundsupport.

 

Kan jag se programmen från utlandet?

Ja och nej. Om programmen får visas i utlandet beror på vilka rättigheter som är kopplade till varje enskilt program. Vissa kanaler erbjuder utlandsfiltrering som SVT Play och TV4 Play. Viafree (TV3, TV6, TV8 samt TV10), Dplay (Kanal 5 och Kanal 9) samt UR Play har f.n. ingen sådan märkning.

 

Jag gillar er och vill stödja er. Hur gör jag?

Vi är väldigt tacksamma för allt stöd vi kan få! Du är varmt välkommen att gilla oss och sätta betyg på vår Facebooksida. Vi är också väldigt glada om du vill hjälpa oss genom att berätta för vänner och kollegor om Webb-TV.nu.

 


ÖVRIGA FRÅGOR

Välkommen att kontakta oss!

Sänd oss ett mail på info@webb-tv.nu så återkommer vi så snart vi kan.

Vi är även glada om du vill ge oss feedback på hur tjänsten fungerar för dig.

 


Comments are closed.