OM OSS

Projektet Webb-TV.nu har som syfte att skapa ordning i det omfattande, svenska tv-material som finns tillgängligt gratis på nätet. Här kan du vara oberoende av en tv-tablå och själv välja vad och när du vill se på tv.

Nedan hittar du de vanligast frågorna som vi får. OBSERVERA att frågor gällande problem med uppspelning, avslut av abonnemang samt programfrågor måste ställas direkt till playtjänsterna. Vi har INGA egna program hos oss.

Har du andra frågor än de vi nämner ovan är du välkommen att kontakta oss.

/ Redaktionen


VANLIGA FRÅGOR

Kostar tjänsten något?

Nej, alla gratisprogram går att se fritt. Tjänsten finansieras av den reklam som visas på sidan.

 

Måste jag registrera mig?

Nej, Webb-TV.nu kräver ingen registrering. Däremot kan de kanaler vi listar kräva registrering och inloggning.

 

Jag vill säga upp mitt playabonnemang. Hur gör jag?

Då vi är helt fristående från kanalerna och inte har några abonnemang måste du kontakta den playtjänst du tecknat dig för. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Det program jag vill se har utgått. Kan ni visa det igen?

Då vi inte har några egna program eller produktioner är det bäst att du kontaktar kanalerna direkt vid den typen av frågor. På denna sida hittar du kontaktinfo till de kanaler som listas hos oss.

 

Uppspelningen av programmet fungerar inte.

All uppspelning sker av rättighetsskäl på kanalernas respektive playtjänst. På denna sida har vi samlat länkar till kanalernas kundsupport.

 

Kan jag se programmen från utlandet?

Ja och nej. Om programmen får visas i utlandet beror på vilka rättigheter som är kopplade till varje enskilt program. SVT Play erbjuder utlandsfiltrering på denna sida. Innehållet på TV4 Play kan från och med juni 2019 ses inom hela Europa av de som är folkbokförda i Sverige. Viafree (TV3, TV6, TV8 samt TV10), discovery+ (Kanal 5 och Kanal 9) samt UR Play har f.n. ingen uppmärkning av det som går att se i utlandet. Läs mer om att streama svensk TV utomlands här.

 

Jag gillar er och vill stödja er. Hur gör jag?

Du är varmt välkommen att gilla oss och sätta betyg på vår Facebooksida. Vi är också väldigt glada om du vill hjälpa oss genom att berätta för vänner och kollegor om Webb-TV.nu.

 


ÖVRIGA FRÅGOR

Välkommen att kontakta oss!

Har du några frågor? Sänd oss ett mail på info@webb-tv.nu så återkommer vi så snart vi kan.

OBS! Gäller det problem med uppspelning, avslut av abonnemang samt programfrågor måste du vända dig direkt till playtjänsterna. Vi har inga egna program hos oss.


Comments are closed.