Spisa med Price på tur – SVT Play
Spisa med Price på tur, danskt matprogram från 2014 i SVT Play.
I Spisa med Price på tur följer vi med bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa.
Del 1 av 6: Alla maträtter bär till Rom. Varför steker bröderna mozzarella i en hästvagn? Och går det att laga saltimbocca utomhus, även om det regnar? Detta och mycket annat, när bröderna Price lagar mat i den eviga staden.
Del 2 av 6. En måltid med utsikt. Brödernas sydeuropeiska matresa går vidare till Florens. Här vankas rätter från det florentinska köket, bl a i form av komage och friterad kalvhjärna.
Del 3 av 6. Maten i Venedig. James allra första utlandsresa som barn gick till Venedig. Som gott och väl vuxen återvänder han nu med brodern Adam för att laga rätter från det venetianska köket. På dagens meny står bl a klassikern Spaghetti Danieli.
Del 4 av 6. Snobbar som jobbar i köket. Brödernas matresa går vidare till Frankrike och James och Adam befinner sig på franska Rivieran.
Del 5 av 6. Tjuren vid hornen. När bröderna går i van Goghs fotspår i Camargue är det bl a risotto, grodlår och oxsvarnsragu som står på dagens meny.
Del 6 av 6. Nyckeln till Provence. När matresan går mot sitt slut dristar sig bröderna till att utmana en av Marseilles bästa restauranger om vem som gör den bästa bouillabaissen. En utmaning som bara kan sluta på ett sätt…
Läs mer om Spisa med Price på tur på svt.se
Foto: Anders-Christian/DR/SVT
Spisa med Price på tur utgick tyvärr 2016-10-07
2014|6 delar
Fler program att streama gratis
★ 8.2
Australiens mästerkock
Donals kök
Sveriges mästerkock – Efter stängning
Leilas mat


Spisa med Price på tur, danskt matprogram från 2014 i SVT Play.
I Spisa med Price på tur följer vi med bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa.
Del 1 av 6: Alla maträtter bär till Rom. Varför steker bröderna mozzarella i en hästvagn? Och går det att laga saltimbocca utomhus, även om det regnar? Detta och mycket annat, när bröderna Price lagar mat i den eviga staden.
Del 2 av 6. En måltid med utsikt. Brödernas sydeuropeiska matresa går vidare till Florens. Här vankas rätter från det florentinska köket, bl a i form av komage och friterad kalvhjärna.
Del 3 av 6. Maten i Venedig. James allra första utlandsresa som barn gick till Venedig. Som gott och väl vuxen återvänder han nu med brodern Adam för att laga rätter från det venetianska köket. På dagens meny står bl a klassikern Spaghetti Danieli.
Del 4 av 6. Snobbar som jobbar i köket. Brödernas matresa går vidare till Frankrike och James och Adam befinner sig på franska Rivieran.
Del 5 av 6. Tjuren vid hornen. När bröderna går i van Goghs fotspår i Camargue är det bl a risotto, grodlår och oxsvarnsragu som står på dagens meny.
Del 6 av 6. Nyckeln till Provence. När matresan går mot sitt slut dristar sig bröderna till att utmana en av Marseilles bästa restauranger om vem som gör den bästa bouillabaissen. En utmaning som bara kan sluta på ett sätt…
Läs mer om Spisa med Price på tur på svt.se
Foto: Anders-Christian/DR/SVT
2014|6 delar
Fler program att streama gratis
Australiens mästerkock
Donals kök
Sveriges mästerkock – Efter stängning
Leilas mat