Kocken och matskribenten Simon Hopkinson visar hur du med någorlunda enkla medel och vardagliga råvaror skapar mat med restaurangkvalitet hemma i ditt eget kök. Simons förkärlek för ansjovis och karljohanssvamp står i centrum i första avsnittet, då bl a salade niçoise och coq au vin står på menyn.
SELECT * FROM (SELECT program.namn, program.url, program.bild, program.imdbgrade, kanal.playnamn, logo, etikett.edbnr
FROM kanal, program, etikett, programetikett
WHERE program.kdbnr = kanal.kdbnr
AND program.online = 0
AND program.inldatum BETWEEN ’2024-05-08’ AND ’2024-05-22’ // Endast program inom 14 dagar
AND program.namn != ’Simons kök’
AND program.pdbnr = programetikett.pdbnr
AND programetikett.edbnr = etikett.edbnr
AND program.url NOT LIKE ’0’
AND program.bild NOT LIKE ’0’
AND etikett.edbnr = ”
AND program.promo NOT LIKE ’9’
ORDER BY RAND() LIMIT 4
) AS x